12 SENEDİR YERİMİZDE SAYIYORUZ

TAKİP ET

Malatya Bağımsız Milletvekili Adayı Dr. Ali YALÇIN, Niyazi Mısri Caddesi Esnafını ziyaret ederek akabinde 4. Anadolu Kitap Fuarında standları dolaştı.

Malatya Bağımsız Milletvekili Adayı Dr. Ali YALÇIN “Seçmen Bize Değil, Biz Seçmene Tabiyiz” ilkesiyle esnafları tek tek ziyaret etmeye devam ediyor.

Dr. YALÇIN, seçim çalışmalarını gün geçtikçe daha da hızlandırıyor. Bu kapsamda birçok mahalle, semt, esnaf ve sakinlerini ziyaret eden YALÇIN, gördüğü ilgiden son derece memnun. Niyazi Mısri Caddesindeki iş yeri sahipleri ve çalışanlarına uğrayarak seçim hakkında fikir alış verişinde bulundu.

DENEDİN Mİ Kİ; BUNDAN İYİSİ VAR MI DİYORSUN?

Bağımsız Milletvekili Adayı Dr. Ali Yalçın’ın Niyazi Mısri Caddesinde dükkânına girdiği esnaf; Bundan iyisi mi var diyorlar, denedin mi ki bundan iyisi var mı diye söylüyorsun? Vallahi sizi canı gönülden destekleyeceğiz. 12 senedir baştalar, artık yeter, artık farklıları deneyelim, dedi.

EKİNLERİ BİLMEM AMA ERİKLERİMİZ GÜZEL!

Bağımsız Aday Dr. YALÇIN uğradığı bir diğer iş yeri sahibine; memleketin durumu nasıl, ne görüyorsunuz? diye sordu.

Esnafın yanıtı ise hazırdı: “Vallahi birine demişler ekinler nasıl, o da demiş ekinleri bilmem ama eriklerimiz güzel. Başkasını bilmem ama parasızlık var. Şimdi ne olacak ne olmayacak onu bilemiyoruz. Bu parasızlık bizi nereye atar, onu bilemiyoruz. Onu bir öğrensek sorunun ne olduğu ortaya çıkacak. Ekonomideki yönlendirmeler, şunlar, bunlar herkesi bir yöne sevk ediyor”

YALÇIN; OKUMAYAN TOPLUMLAR, GELİŞEMEZ

Malatya Bağımsız Milletvekili Adayı Dr. Ali YALÇIN, Niyazi Mısri Caddesindeki esnaf ziyaretinin ardından Malatya 4. Anadolu Kitap Fuarı’na geçti. Burada verdiği röportajında; okumayan toplumlar gelişemez diyen YALÇIN, 4. Anadolu Kitap Fuarı’nın Malatyalı okurlar için oldukça büyük önem taşıdığını ifade etti.

Siyasi ve hekim kimliğinin yanı sıra edebiyata da ilgi duyan YALÇIN’ın roman, hikâye ve anı türünden yazdığı “Mamılo’ nun Kürekleri, Muhtar, Su Sohbetleri, Ah Elim Vah Elim!” isimli yayınlaşmış eserleri bulunmaktadır. Değişik dergi ve gazetelerde yüzlerce makale, hikâye ve film eleştirisi yayımlanan YALÇIN’ın aldığı ödüllerden bazıları; “Malatya” konulu film senaryosu ile Türkiye birinciliği, “Turgut Özal’ı anlamak” adlı makalesiyle Türkiye ikinciliği, “Kentlilik Bilinci” temalı makalesiyle Türkiye üçüncülüğü, “Hekimlik Anıları” konulu çalışmasıyla da Türkiye ikinciliği, “Kemal Sunal Mizahi” hikâye yarışmasında da Türkiye üçüncülüğü.

Bunların devamında sinemaya da ilgisi olan YALÇIN 2004 yılında 41.Altın Portakal Film Festivali, 2013 ve 2014 yıllarında düzenlenen 4. ve 5. Malatya Film Festivalinde halk jürisi üyeliği yaptı.