2015 YILINDA 547 ÇİFTİN NİKÂHI KIYILDI

TAKİP ET

Battalgazi Belediyesi Evlendirme Memurluğu

Battalgazi Belediyesi Evlendirme Memurluğu, 2015 yılında nikâh kıydıran çiftlerin yoğunluğunu yaşadı. Bu kapsamda Battalgazi Belediyesi Evlendirme Memurluğu tarafından 2015 yılı içerisinde 547 çiftin nikâhı kıyıldı.

 

2015 yılını çiftlerin nikâhını kıyarak yoğun bir yıl geçiren Battalgazi Belediyesi Evlendirme Memurluğu’nda, yılın son nikâhı olarak Büşra Tanrıver ve Kadir Taşyürek çiftinin nikâhı kıyıldı. Battalgazi Belediyesi Nikâh Memuru Birgül Parçikanlı, Büşra Tanrıver ve Kadir Taşyürek çiftinin nikâhı ile birlikte 2015 yılı içerisinde 547 çiftin nikâhını kıydıklarını belirtti. Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın evlenen çiftlere ömür boyu mutluluk dileklerini de ileten Battalgazi Belediyesi Nikâh Memuru Birgül Parçikanlı,2015 yılında kıyılan son nikah. Büşra Tanrıver ve Kadir Taşyürek çiftine ömür boyu mutluluklar diliyorum. Allah mesut etsin. 2015’in son gününde Büşra Tanrıver ve Kadir Taşyürek çiftinin nikâhı, bu yıl kıydığımız 547’inci nikâhtır” dedi.

 

Genç çift ise, nikâhlarının yılın son gününe denk gelmesinin kendileri içinde sürpriz olduğunu belirterek, 2016 yılının tüm insanlara mutluluk, huzur, barış ve sağlık getirmesi temennisinde bulundular.