AKIN'A "HAYIRLI OLSUN" ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

TAKİP ET

Malatya Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Ali Selvi ve Darende Ziraat Odası Başkanı Vedat Ali Kaya, Malatya ili Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı İhsan Akın'ı ziyaret etti. Ziyarette, kurumların ortak projeleri ve Malatya'da küçükbaş hayvancılığın geliştirilmesi konuşuldu.

Ziyarette konuşan Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Ali Selvi, “Yeni yönetim ve denetleme kurulu hayırlı olsun amacıyla şu anda koyun keçi birliğindeyiz. Ben onlara özellikle hayırlı olmasını diliyorum. Geçmiş dönemlerde yönetim kurulu başkanımız İhsan Bey’le biz ortaklaşa güzel işler yaptık. İnşallah önümüzdeki günlerde de sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.

Malatya İli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı İhsan Akın ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kurumlarla ortak çalışmayı sürdüreceklerini kaydetti.

Darende Ziraat Odası Başkanı Vedat Ali Kaya da, Akın’a yeni dönemde başarıyar dileyerek, “Memlekete, kentimize ve Darende’mize birçok hizmetlerde bulundu” diye konuştu.

Malatya İli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı İhsan Akınise, “Darende gerçekten önemli bir ilçemiz” diyerek, bu ilçede var olan küçükbaş hayvan sayısını artırmak gerektiğini söyledi.