"Artık Sadece Dinleyen Değil Soran , Sorgulayan Bir Milletimiz Var"

TAKİP ET

Yeniden Refah Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Şehir Plancısı Murat Aslan, "Artık milletin ve ülkenin bekası için hesabı yıllarca ödeyen değil, vatan için, bayrak için diyip oy isteyenlerden yapılan icraatların hesabını soran bir milletimiz var" dedi.

Yeniden Refah Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Şehir Plancısı Murat Aslan, seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretinde bulundu. Burada konuşan Aslan, "Esnaflarımızın  deprem sonrası yaşadıkları problemleri dinleme fırsatı bulduk.  Talep ve şikayetlerini dinledik.Sağ olsun  hemşehrilerimiz  bizlere  büyük  teveccüh  ve  ilgi alaka  gösterdi. Beni en  çok  sevindiren  ise  pandemi  ve  depremler sonrası  bu kadar  zorluklara  rağmen milletimizin esnafımızın ayakta  durma  mücadelesi  ve  umutlarını  diri  tutma gayretleri beni çok mutlu etti.   Allah'ın  izni  ile  milletimizin gözünde  gördüğümüz bu  ışık  bize referans  olacak  yolumuzu aydınlatacaktır" dedi.

Yeniden Refah Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Şehir Plancısı Murat Aslan, "Milletimiz o  kadar  bilinçli ki gündemi  ve  siyaseti  mükemmel  takip ediyor. Vatandaşımız en  ince  noktasına kadar  soruyor ve sorguluyor. Bizleri  soru  yağmuruna  tutmaları  projelerimizi  sormaları  ve  kendimizi anlatmamızı istemeleri çok  memnuniyet verici  bir durum. Demek ki  artık  hemşehrilerimiz  öyle  birilerinin yönlendirmesi  ile sandığa  gitmeyecek.  Milletimizin dayatmayla ısmarlama ile  gelen  adaylara değil  işin ehli   liyakat sahibi projesi  olan başkan adaylarını tercih edeceklerini söylemesi bizler  daha da  heyecanlandırdı" diye konuştu.

Milletin sorunları ile yakından ilgilendiklerini belirten Aslan, "Allah'ın  izni ile  ben ve  bir birinden kıymetli  ekibimizle  birlikte  her gittiğimiz  yerde  milletimizin  sorunlarını dinliyor ve not  alıyoruz. Bizim inancımızda  istişare kültürü çok  önemli . Biz  her  ne kadar  konuya  hakim olsak ta  gözden  kaçırdığımız  konular  olabilir. Halkımızın sorunlarını birebir  bilemeye  biliriz. Zorlukları  ve sıkıntıları  yaşayan milletimizin  kendisidir. İnşallah  bizim  başkanlığımızda İstişare  ile, ortak akıl ile halkımızla  esnafımızla  bir araya  gelerek  haftalık , aylık,  halk  günleri  ve esnaf günleri düzenleyerek  sorunları  ve güzellikleri  birlikte  çözüp  birlikte paylaşacağız. Ben odaklı değil, biz  odaklı bir belediyecilik anlayışı ile bu  şehri  yöneteceğiz" dedi.