BAŞKAN ÇAKIR, "İHH ÖNEMLİ BİR KURULUŞ"

TAKİP ET

İnsan Hak ve Hürriyetleri-İnsani Yardım Vakfı Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Karabey, beraberinde İHH Malatya yöneticilerinden oluşan bir heyetle birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır'a nezaket ziyaretinde bulundu.

İHH Gezici Aşevi TIR’ı ile Malatya’ya geldiklerini anlatan Mehmet Karabey, “10 yıldır Ramazan ayı boyunca Türkiye’yi il il geziyoruz. İHH İnsani Yardım Vakfı olarak fakirlere yardım eden bir kuruluş olarak biliniyoruz. Ramazanın ayrı bir güzelliği oluyor. Dün Osmaniye’deydik. Bugün Malatya’dayız. Yarın başka bir şehirde olacağız” dedi. Karabey, Belediye meydanında bu akşam kuracakları iftar sofrasına tüm Malatyalıları davet ettiklerini de sözlerine ekledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “İHH, çok önemsediğimiz, takdirle karşıladığımız önemli bir kuruluşumuz. Nerede bir karmaşa, afet, yardıma muhtaç birileri olsa ülkemizde olduğu kadar yurt dışında da ilk giden kuruluşun İHH olması gerçekten bizleri sevindiriyor. Ülkemiz adına gurur verici. İnşallah bu yapının güçlenerek devam etmesini, daha başarılı noktalara gelmesini gönülden arzu ediyoruz.  Allah yardımcınız olsun, Malatya’yı ve bizleri ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyoruz” diye konuştu.