BAŞKAN GÜRKAN, BELEDİYE ÇALIŞANLARINA İFTAR VERDİ

TAKİP ET

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, belediye çalışanları ile birlikte Battalgazi ilçesini istikbale taşıyacaklarını söyledi. Gürkan, "Battalgazi ilçesinin manevi sorumluluğu hepimizin üstündedir" dedi.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Battalgazi Belediyesi çalışanları ile iftar yemeğinde biraraya geldi.  Rüya Düğün Sarayı'nda verilen iftar yemeğine, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, başkan yardımcıları Mustafa Sayın, Yaşar Karataş ve Abdulvahap Şerefhanlı, belediye birim müdürleri ve belediye çalışanları katıldı. Burada konuşan Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Battalgazi Belediyesi çalışanlarının Ramazan ayını tebrik ederek, "Ramazan ayı hepinize huzur getirmesini diliyorum. Bir ilçenin kurulması kurumsallaşması belli bir sürece  tekabül etmektedir. Bizler yeni ayağa kalktık. Ve yürüyeceğiz, koşacağız. Battalgazi'mizi  mazisine layık büyük ölçekteki 1026 km  karelik alan içerisinde, 350 bin nüfuslu ve gündüz 450 bin nüfuslu olan bir Battalgazi'den bahsediyoruz. Sizler bu Battalgazi'nin medarı iftaharı olacaksınız. Bütün bu ilçenin manevi sorumluluğu hepimizin üstündedir" dedi.

 

Belediye Başkanlığı'nın önemli bir makam olduğunu belirten Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, "Biz Belediye Başkanlığı'nı tarif ederken, sadece 5 yıllık zamana sıkıştırılmış bir zaman dilimi hizmet eden Şehrül-Emin diye tarif etmiyoruz. Biz belediye başkanlarını ve çalışanlarını bin yılların gerisine ve ilerisine götürecek bir vizyon olarak değerlendiriyoruz. Tüm ekipmanlarımızın bu vizyon içerisinde olması lazım. Kurumsallaşma belli bir süreye tekabül etmektedir. Ben inanıyorum ki bu kurumsallaşma, personelin fikir birliği içerisinde hedefe ulaşacaktır. "Hepimiz birimiz, birimiz hepimiz" mantığını hafızamıza yerleştirdiğimiz sürece Battalgazi'yi İstikbale taşıyacağız" diye konuştu.