BAŞKAN GÜRKAN, "GÜZEL PROJELERLE BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ"

TAKİP ET

İller Bankası Elazığ Bölge Müdürü Ali Tekataş, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ı ziyaret etti. Ziyarette, yerel yönetimler ve hizmetler konuşuldu.

Ziyarette konuşan Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “İller Bankası Bölge Müdürümüzün ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum. İller Bankasıyla geçmiş dönemlerde çalışmalarımız oldu. Özellikle hibe projelerinde Elazığ Bölge Müdürlüğümüz eski Battalgazi’ye çok güzel hizmetleri oldu. Alt yapı ile üst yapı çevre düzenleme ve sulama ile ilgili destekleri olmuştur. Yeni Battalgazi ile İller Bankası’yla daha güzel projelerle birlikte çalışacağımızdan eminim” dedi.

 

İller Bankası Elazığ Bölge Müdürü Ali Tekataş ise, Malatya’nın büyükşehir olması ile birlikte sorumluluklarının daha da arttığını belirterek, “Ben özellikle başkanımızın şahsında Malatya halkını sevgi ve saygı ile selamlıyorum. Eski Battalgazi’de Başkanımızın da deyişi ile güzel bir çalışma yapmıştık. Bizler iller bankası olarak yerel yönetimlerin tüm sıkıntılarına paydaşız. İller Bankası Malatya’nın Büyükşehir olması münasebetiyle yükümüzün biraz daha arttığının farkındayız. Malatya’nın sorunlarını biliyoruz. Birlikte daha güzel projelerle Malatya’yı daha güzel, daha ileriye taşıyacağımızdan eminim” diye konuştu.