BAŞKAN GÜRKAN, "STK'LAR YOL HARİTAMIZ OLACAK"

TAKİP ET

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, İHH Malatya Şubesi'ni ziyaret etti. Ziyarette, İHH'nın yapmış olduğu yardım faaliyetleri konuşuldu.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, İHH Malatya Şubesi yöneticileri ile kahvaltıda bir araya geldi. Burada konuşan İHH Malatya Şube Temsilcisi Ömer Derin, İHH’nın faaliyetlerine dikkat çekerek, “Sayın başkanımızı uzun süreden beri tanıyorum ve hizmetlerini biliyoruz. Rabbim güç kuvvet versin ve Malatya’ya hizmetlerinin devam etmesini temenni ediyoruz. Türkiye ve Malatya’da özel bir dönemden geçiyoruz. Türkiye’miz de Malatya’mızda bir sınavda. Adalet v e hukuk noktamızda tarihimiz bizi hiç yanıltmadı, adaletin sembolü oldu, özelde Malatya’mızın şehrül-emini  noktasında adil bir dönem geçirirler ve gelecek döneme inşallah öyle girmiş oluruz. Türkiye’miz bu adalet ve sınama noktasında inşallah sınavını verir, hem soydaşlarımızı, kardeşlerimiz hemde dindaşlarımızın yaşadığı sıkıntılar noktasında şuana kadar gösterdiğimiz kadirşinaslığı gösteririz. Onları bir an önce refaha, mutluluğa ve huzura kavuştururlar diye temenni ediyoruz” dedi.

 

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’da, İHH’nın önemli faaliyetlerde bulunduğunu belirterek,“İnsani Yardım Derneği’nde bulunmaktan büyük mutluluk duyduğumu belirmek istiyorum. İHH hem Malatya, hem Türkiye’de hem de uluslararası düzeyde gerçek anlamda insanları düşkün olan insanların her zaman yanında olmuştur. Malatya’daki çalışmalarını yakinen takip ediyorum. Çalışmaları hakikaten Malatya ve Türkiye ölçeğinde takdire şayan çalışmalar yapıyorlar. Kendilerini kutluyorum. İnşallah bundan sonraki süreçte de, diğer sivil toplum örgütleri ve kanaat önderleri olsun, sosyal taraflarla olan münasebetlerimizde olduğu gibi,İHH ile yakın ilişkiler içerisinde, hem yardımlaşma organizasyonları içerisinde, arkadaşlarımıza yardımcı olma noktasında, hem de iş ve işlemlerin ve bizim iş ve işlemlerimizin yürütülmesi noktasında, sivil toplum örgütü olarak da fikir ve düşünceleri bizim için yol haritası ve yön pusulası olacaktır” diye konuştu.