BAŞKAN GÜRKAN, "YENİ MALATYASPOR ORTAK PAYDAMIZ"

TAKİP ET

Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek ve yönetim kurulu üyeleri, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ı makamında ziyaret etti. Başkan Gürkan, 'Yeni Malatyaspor ortak paydamız' dedi.

Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek ve yönetim kurulu üyelerini makamında kabul eden Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Yeni Malatyaspor’un bu sezon başarılı bir sezon sürdürdüğünü belirterek, “Malatyaspor’umuz özellikle Adil Gevrek başkanlığında, gerçekten güzel performans sergiliyor.  Bu güzel performans sonrası liderlik konumuna gelen bir Malatyaspor görüyoruz. Bu çerçeve içerisinde, bu başarıyı buluşturan bu yönetimi kutluyorum. Malatyaspor bizim, Malatya’mızın ortak paydasıdır. Bizler, Belediye Başkanları ve sivil toplum örgütleri olarak, Malatyaspor’umuza destek olmamız lazım diye düşünüyorum. Bu liderliği, bir üst lige çıkarak, taçlandırırlar diye düşünüyorum. Bu yolda Başkan Adil Gevrek ve yönetimine başarılar diliyorum. İnşallah Malatya’mızın eskiden olduğu gibi süper ligdeki takımımızı izleme fırsatı buluruz diye düşünüyorum” dedi.

 

Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek ise, Başkan Gürkan’ı İstanbul’da düzenlenecek olan geceye davet etmek için ziyarette bulunduklarını belirterek, “Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Kendilerine bugün hem ziyaret, hem de ayın 6’sında bir gecemiz var. Hem başkanımızın davetiyesini vermek, hem de İstanbul'da birlik beraberlik gecemize tüm Malatyalıları davet etmeye geldik. Ve takımızı hak ettiği yere çıkartırız diye düşünüyorum. Malatya camiası büyük bir camiadır. Liderlik keyfimizi sezon sonuna kadar birlik ve beraberlik içerisinde sürdürmemiz ve sezon sonunda mutlu sona ulaşır diye düşünüyorum. Biz yönetim olarak elimizden geleni yapıyoruz ve istiyoruz ki tüm Malatyalılar yanımızda olsun” diye konuştu.