Başkan Polat ve Talha Bora Öge "Kandil Simidi" Dağıttı

TAKİP ET

Yeşilyurt Belediyesi Mevlit Kandili münasebetiyle YEKSAM bünyesinde faaliyet gösteren beş ayrı Yeşil Konak'ta Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat ve Sanatçı Talha Bora Öge kandil simidi dağıttı.

Dini ve özel günlerin heyecanını düzenlediği etkinliklerle vatandaşlarla birlikte kutlamaya özen gösteren Yeşilyurt Belediyesi, Çırmıktı, Gündüzbey, Şahnahan, Topsöğüt ve Dilek Yeşil Konak Merkezlerinde kandil simidi ikramında bulundu.

Yeşilyurt Belediye personeli tarafından öğlen namazı çıkışında Yeşil Konak Merkezlerinde düzenlenen programlarda kandil simidi dağıtıldı. Büyük bir memnuniyetle karşılanan simit dağıtımı sırasında görevliler, Belediye Başkanı Polat'ın Mevlit Kandili tebrik dileklerini ilettiler.

BAŞKAN POLAT, SANATÇI TALHA BORA ÖGE İLE BİRLİKTE KANDİL SİMİDİ İKRAMINDA BULUNDU

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Gündüzbey Yeşil Konak'ta düzenlenen kandil simidi dağıtımına katıldı. Yeşilyurt Belediyesi tarafından organize edilen programlara katılmak üzere Malatya'ya gelen Talha Bora Öge, Başkan Polat ile birlikte vatandaşlara kandil simidi dağıttı. Gündüzbey Yeşil Konak'ta incelemelerde bulunan Başkan Polat, sanatçı Talha Bora Öge ile birlikte sınıfları gezerek, öğrenciler ve kursiyerlerle sohbet etti.

SANATÇI ÖGE’YE, KURSİYERLERİN EL EMEĞİ GÖZ NURU ÇALIŞMALARINDAN “MERCEDES KADİR”’İN BEZ BEBEĞİ HEDİYE EDİLDİ

Yeşil Konak Eğitim Merkezleri hakkında Sanatçı Talha Bora Öge'ye bilgiler aktaran Başkan Polat, kursiyer ve öğrencilere kandil simidi ikram etti. Hz. Muhammed ( S.A.V.) 'in Hadis-i Şeriflerinin yazılı olduğu kartonları taşıyan öğrencilere Başkan Polat ve Sanatçı Talha Bora Öge büyük ilgi gösterdi. Çocukların fotoğraf isteğini geri çevirmeyen Sanatçı Öge, öğrencilerle bol bol fotoğraf çektirdi. Sanatçı Talha Bora Oge, Yeşil Konak Merkezlerinde verilen eğitimler ve ele emeği göz nuru eserleri Başkan Polat ile birlikte inceledi. Sanatçı Öge’ye, Belediye Başkanı Polat, kursiyerlerin el emeği göz nuru çalışmalarından “Mercedes Kadir”’in bez bebeğini hediye etti.    

GÜNDÜZBEY’DE ESNAFLARA KANDİL SİMİDİ İKRAMI

Sanatçı Öge ile birlikte Gündüzbey'de kandil simidi dağıtarak vatandaşlarla sohbet eden Belediye Başkanı Polat, "Yüce Allah tarafından insanlığa gönderilen rahmet elçisi, Peygamberimiz Hz. Muhammed'in (S.A.V.) örnek ahlâkını anlamayı ve O'nun verdiği mesajları idrak ederek yaşamayı nasip etsin. Bu vesileyle bütün İslam âleminin mübarek Mevlit Kandilini tebrik eder, ülkemize ve insanlık âlemine mutluluk ve huzur getirmesini dilerim” dedi.