BATTALGAZİ BELEDİYE MECLİSİ, HAZİRAN AYI TOPLANTISINI YAPTI

TAKİP ET

Battalgazi Belediye Meclisi, Haziran ayı olağan toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda, imar ile ilgili gündem maddelerinin yanı sıra diğer gündem maddeleri görüşüldü.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından başlayan toplantıya Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan başkanlık etti. Toplantıda ilk olarak imar ile ilgili gündem maddeleri görüşüldü. İmar ile ilgili gündem maddelerinden bazıları İmar komisyonuna havale edilirken, bazıları ertelendi, bir gündem maddesi ise yapılan görüşmelerin ardından kabul edildi. Toplantıda gündem maddesi olarak görüşülen Pazar Yeri Yönetmeliği de görüşülerek Hukuk Komisyonu’na havale edildi. Toplantıda, kapanan İl Özel İdaresi’nin MORMAŞ’a ait sermaye taahhüt borcunun görüşülmesi ile ilgili gündem maddesi de yapılan görüşmenin ardından oy birliği ile kabul edildi. Gündeme alınan, Muhtaç Kimselere Gıda Bankası Uygulama Yönetmeliği ile ilgili gündem maddesi ise, Hukuk Komisyonu’na havale edildi.

Battalgazi Belediye Meclisi, Temmuz ayı olağan toplantısını ise, 1 Temmuz 2015 Çarşamba günü saat 14.00’de gerçekleştirecek.