BATTALGAZİ BELEDİYESİ ARAÇ PARKINI GÜÇLENDİRİYOR

TAKİP ET

Başkan Gürkan, '100 Yıllık Belediyelerde Olan Araç ve Gereç Battalgazi Belediyesi'nde Var'

Battalgazi Belediyesi, her geçen gün araç parkını güçlendirmeye devam ediyor.  Alanın iş makinaları ve araçlar, Battalgazi Belediyesi’nin kaliteli ve verimli hizmet yapmasında önemli rol oynuyor.

 

Battalgazi Belediyesi tarafından alınan iş makinaları ve araçlar, Soykan Meydanı’nda hafta sonu sergilendi. İş makinalarını ve araçları yakında inceleyen vatandaşlar, Battalgazi Belediyesi’nin hizmetlerinden memnun olduklarını ve alınan araçlarla daha kaliteli hizmet yapacağına inandıklarını ifade ediyorlar. Alınan finisher, asfalt kazıcı, kamyon, kepçe ve asfalt disbiratörü ile ilgili habercilere konuşan Mehmet Gültekin isimli vatandaş, “Battalgazi Belediyesi’nin hizmetlerinden oldukça memnunum. Güzel işler yapılıyor” dedi.

 

Battalgazi Belediyesi’nin güzel çalışmalar yaptığını belirten Yaşar Sansar ise, Belediyemiz daha yeni kurulmasına rağmen oldukça iyi çalışmalar yapılıyor. AK Partimizden ve Belediye başkanımızdan gurur duyuyorum. Başkanımızın başarılarının devamını diliyorum. Bu makinaları gördükten sonra hizmetlerin daha kaliteli geleceğinden eminim” diye konuştu.

 

Aydın Karasu isimli vatandaş ta, “Makinaları görünce oldukça mutlu oldum. Hizmetler daha kaliteli verilecektir. Önemli olan halka hizmettir” ifadelerini kullandı.

 

Çalışmaların artarak devam edeceğine inandığını belirten Hasan Ceylan’da, “Battalgazi’ye alınan bu iş makinaları oldukça mutlu etti. Battalgazi’mize Malatya’mıza hayırlı uğurlu olsun. Başkanımıza teşekkür ederiz. Çalışmalar güzel ve artarak devam edeceğinden umutluyuz. Şehir merkezi ve mahallelerimize gelen hizmetler oldukça güzel” diye konuştu.

 

Hatırlanacağı gibi Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, daha önce yaptığı açıklamalarda 100 yıllık belediyede olan araç ve gerecin Battalgazi Belediyesi’nde mevcut olduğunu belirtmişti.