ÇINAR KOLEJİ ÖĞRENCİLERİNDEN GÜRKAN'A ZİYARET

TAKİP ET

Özel Malatya Çınar Koleji 4'ncü sınıf öğrencileri, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ı makamında ziyaret ettiler.

Okul Müdür Yardımcısı Celal Erdem ,Sınıf Öğretmeni Meral Araç ve 4'ncü sınıf öğrencileri Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ı makamında ziyaret ederek,Yerel Yönetimler ve Sosyal Bilgiler ile ilgili sorularını yönelttiler.

Sınıf Öğretmeni Meral Araç ziyaretten yaptığı konuşmada,"Biz 4 'ncü sınıflar olarak, Sosyal Bilgiler dersinde,yerel ve merkezi yönetimleri öğretiyoruz .Bu sebeple Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'a çocuklarımızın soruları olacak.Sizlerin nasıl çalıştığı, Belediye birimleri, meclis çalışmalarını teori de bizler anlattık.Yalnız çocuklarımızın konuları tam anlayabilmesi için sizlerle buluşturduk.Bu buluşma için sizlere teşekkür ediyorum."şeklinde konuştu.

Çocukların ziyaretinden dolayı memnuniyetini dile getiren Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan,"Belediyecilik anlayışımızda ,5 tane unsur var.Bunlardan birisi Çevreyi korumak,kültürel belediyecilik,sosyal ve sportif belediyecilik , hizmet belediyeciliği ve katılımcı belediyecilik. Bizler bu birimlerimizi kurduk ve hepside kendi branşlarında çalışmaktalar. Kültür merkezleri içerisindeki çalışmalarımızda Sportif, Sosyal işler ve park bahçelerle ilgili alanlar yer alıyor.

Park ve Bahçelerimize spor aletleri koyuyoruz.Orada öğrencilerimizin ,çocuklarımızın gençlerimizin ve yaşlılarımızın kendilerine uygun yürüyüş bantları ve yürüyüş kulvarları ayrıca spor aletleri yer alıyor. Akabinde Battalgazi Belediyespor adı altında birde kulübümüz var.Orda Boks,Teakwondo,Futbol gibi çeşitli branşlarda amatör ruhu uğraşı ile çocuklarımıza öğretme konusunda çabalarımız devam etmektedir. Hizmetlerimizden yüzlerce öğrencimiz bu kapsamda faydalanıyor."şeklinde konuştu.

Öğrencilerin sorularını da değerlendiren Battalgazi Belediye Başkanı Gürkan,bir öğrencinin projelerinizden bahsedermisiniz sorusuna ise,Yeşil Kuşak projesinin açılımını yaparak detaylı bilgiler verdi.

Toplantı sonrası öğrencilere Başkan Gürkan tarafından hediyeler verildi.