EDREMİT'TE MALATYALILAR GECESİ DÜZENLENECEK

TAKİP ET

Edremit Körfez Malatyalılar Derneği Başkanı Mustafa Önder, Mayıs ayında Edremit'te Malatyalılar gecesi yapacaklarını belirtti.

Malatya Gazeteciler Cemiyetini ziyaret ederek Başkan Haydar Karaduman ile görüşen Edremit Körfez Malatyalılar Derneği Başkanı Mustafa Önder, her yıl geleneksel haline getirdikleri Malatyalılar Gecesi'ni Mayıs ayında yapacaklarını belirterek “Gecemize Malatya’dan da geniş katılım olmasını bekliyoruz. Bu nedenle Cemiyetimizi ziyaret ederek desteklerini istedik. Gecemize katılmak için gelecek basın mensuplarını Edremit ve Akçay’da ağırlamak istiyoruz. Bu nedenle katılım bekliyoruz” dedi.

 

Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Haydar Karaduman ise, Edremit’te tüm Malatyalıları bir araya getiren Malatyalılar Derneğine teşekkür borçlu olduklarını belirterek “Edremit’te Malatyalıları bir araya getiren Dernek başkanının ziyareti bizleri mutlu etti. Mayıs ayındaki geceye Basın mensupları nolarak katılmak için çalışacağız. Edremit’teki Malatyalılarla gönül bağımız var, onlara selamlarımızı iletiyoruz” diye konuştu.