ER TV Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Eren'in Annesi Vefat Etti

TAKİP ET

ER TV Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Eren'in annesi Bedriye Eren hayatını kaybetti. 78 yaşındaki Eren Malatya Şehir Mezarlığı'nda gözyaşları arasında toprağa verildi.

ER TV Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Eren'in annesi Bedriye Eren, yaşlılığa bağlı rahatsızlıkları sebebi ile tedavi görmekte olduğu Turgut Özal Tıp Merkezinde hayatını kaybetti.

78 yaşındaki Bedriye Eren için Cuma namazı sonrası Malatya Şehir Mezarlığı’nda cenaze namazı kılındı.

Cenazeye, Malatya Büyükşehir Belediyesi Başkan vekili Mehmet Çolak, Malatya Ticaret Borsası Başkanı Ramazan Özcan, ER TV Yönetim Kurulu Başkanı Şenol Erdoğan, Yeniden Refah Partisi Yazıhan Belediye Başkan Adayı İhsan Akın, Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Halil İbrahim Kılıç, Malatya Girişimci İş İnsanları Derneği Başkanı Salih Karademir, gazeteciler, Eren ailesi ve yakınları ile çok sayıda kalabalık katıldı.

Kılınan cenaze namazının ardından alınan helallik ile birlikte Bedriye Eren’in cenazesi gözyaşları arasında Malatya Şehir Mezarlığına defnedildi.

Eren ailesi taziyeleri Fatih Lisesi’nin karşı olarak bilinen Tandoğan Mahallesi, Yüzyıl Sokak, Gülyaşam Konutları Kat: 6 no:24 adresinde kabul ediyor.

Kayısıkent Haber olarak merhume Bedriye Eren'e Allah'tan rahmet, ER TV Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Eren ve Eren ailesine başsağlığı diliyoruz.

Kaynak: ER TV