Esenlik Şirketi, 100. Yıl Kent Parkı'nda 40. Marketini Açtı

TAKİP ET

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Malatya'ya kazandırılan 300 dönümlük 100. Yıl Kent Parkı alanı içerisinde hizmet verecek olan Esenlik Marketlerinin 40. şubesi, düzenlenen bir programla açıldı. Açılış programına Malatya Adliye Sarayı temel atma törenine katılmak üzere ilimize gelen Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ve Malatya Protokolü katıldı.

Esenlik Şirketi Genel Müdürü Ata Ünlü, market açılışı sırasında yaptığı konuşmada, "Sayın Başkanımız Malatya'da nasıl hizmet destanı yazdıysa bizler de Esenlik Şirketi olarak hizmet destanı yazmaya gayret gösterdik. Malatyalılara layık olmaya çalıştık." dedi.

Başkan Gürkan, Esenlik Marketlerinin deprem sürecinde vatandaşların yaşayacağı sıkıntıların önüne geçtiğini belirterek, "Esenlik Şirketimiz fiyatlar noktasında piyasayı regüle etmektedir. 100. Yıl Kent Parkı Malatya'nın en büyük parklarından biri. Her türlü spor aktivitesinin yapılabileceği bir parktır. Parkımız içerisinde sadece kamu adına Esenlik Şirketimizin Marketini açıyoruz." şeklinde konuştu.

Bakan Tunç da konuşmasında, "Malatya'mızda Büyükşehir Belediyemizin ve Hükümetimizin çok önemli çalışmaları ve hizmetleri var." diyerek, Esenlik marketinin bölgeye ve Malatya'ya hayırlı olmasını diledi.

Yapılan konuşmaların ardından Esenlik Marketlerinin 40. Şubesi 100. Yıl Kent Parkı içerisinde açılarak, vatandaşların hizmetine sunuldu.