"Esnafımızın Yanında Olacağız"

TAKİP ET

31 Mart 2024 Pazar günü gerçekleşecek olan mahalli seçimlere günler kala, CHP Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Alper Gürsoy, seçim çalışmaları kapsamında Özsan Sanayi Sitesi esnaflarıyla bir araya geldi.

Esnaflarla tek tek yakından ilgilenen ve sorunları birinci ağızda dinleyen Gürsoy,  önceliklerinin esnafın sorunlarını çözmek ve şehri ayağa kaldırmak olduğunu söyledi.  Özellikle Özsan Sanayi Sitesi esnaflarının zor durumda olduğuna dikkat çeken Gürsoy, zor durumdaki esnafın sorunlarının öncelikli olarak çözülmesi gerektiğine dikkat çekti.

Özsan Sanayi Sitesi esnaflarından Özer ustanın dile getirdiği kira ve işletme sorunlarına vurgu yapan Gürsoy, esnafın kendi dükkanlarını alması için kolaylık sağlayacaklarını ve kira sorununu çözeceklerini ifade etti. Gürsoy, ayrıca stajer ve çıraklık sorunlarını azaltmak adına eğitim kursları açacaklarını ve esnafın büyümesini destekleyeceklerini belirtti.

Esnafın sorunlarını ayrıntıları ile dinleyen Gürsoy, başkan olmaları durumunda esnafa yönelik projelerini ve çalışmalarını da anlattı.

Gürsoy'un seçim çalışmaları sırasında paylaştığı projeler, vatandaşlar ve esnaflar tarafından olumlu karşılandı.