FERHADİYE MAHALLESİ'NİN SORUNLARI KONUŞULDU

TAKİP ET

AK Parti heyeti, Ferhadiye Mahallesi'nde vatandaşların sorunlarını dinledi.

Teravih namazı sonrası yapılan toplantıya, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Battalgazi AK Parti İlçe Başkanı Osman Güder, meclis üyeleri, mahalle muhtarları ve mahalle sakinleri katıldı. Toplantıda konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, "Malatya için tüm gücümüzle ve hızımızla özverili bir şekilde çalışmalarımız devam etmektedir. Zor bir süreçten geçiyoruz, bu süreçte kısa vadelide olsa yapılanma adına bazı sorunlarla karşılaşıyoruz. Zamanla her şey daha güzel olacak” dedi.

 

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ise, “Battalgazi Belediyesi bilindiği üzere metropol belediye olmuş ve yaklaşık 350 bin nüfusa hitap eden bir yönetim anlayışı kurgusuyla yola çıkmıştır. Sizlerin de oylarıyla büyük teveccüh göstererek bizleri seçmiş bulunmaktasınız. Bu güveninizi boşa çıkarmamak adına gece gündüz çalışmalarımız devam etmektedir. Temizlik ihalesi sonrası yeni şirket mahalleleri tanımakta zorlandı. Ama bugün görülüyor ki, mahallelerimizden artık temizlik konusunda şikayet almıyoruz” diye konuştu.

 

AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Osman Güder ise, "Yardımlaşmanın üst noktasında olduğumuz bir aydayız. Siz mahalle sakinleriyle birlikte hasbihal etmek amacıyla buradayız" dedi.