FINDIKLI, BAŞKANIMIZ BÜYÜK PROJELERİ GÜNDEME GETİRİYOR"

TAKİP ET

AK Parti Malatya Milletvekili Mahmut Mücahit Fındıklı, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ı ziyaret etti. Ziyarette, Başbakan Erdoğan'a Malatya ziyaretinde sunulan 'Yeşil Kuşak Projesi' detayları ile konuşuldu.

Ziyarette konuşan Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan,  ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Sayın milletvekilimizi burada görmekten mutluluk duyuyorum. Belediye başkanlık dönemim içinde kendisinin her zaman yanımızda oldu ve kendilerine teşekkür ediyorum. Malatya’mızın daha çağdaş modern şehircilik anlamında gösterdiğimiz bütün yerel yönetim olarak gayret ve çabayı gösteriyoruz. Özellikle “Yeşil Kuşak” projesinde 200 dönümlük bir alan içindeki park konusunda gerekli görülmelerimizde olumlu sonuçlar aldık. Milletvekillerimiz bizlere her konuda yardımcı olma konusunda çaba sarfetmişlerdir” diyerek,  Yeşil Kuşak Projesi ile ilgili dosyayı Milletvekili Fındıklı’ya sundu.

 

AK Parti Malatya Milletvekili Mahmut Mücahit Fındıklı ise, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın büyük projeleri gündeme getirmeye başladığını belirterek, “Başkanımız çok güzel bir teşekküllü belediye binası yapmış. Gördüğüm kadarıyla başkanımız büyük projeleri gündeme getirmeye başladı. Yeşil Kuşak Projesi’ni Ankara'da bizlere sunduğunda heyecanlandık. 4 bakanlığın uhdesi ile çözümlenecek bir proje. Ama bu proje Malatya için Akciğer görevini üstlenecektir. Bu proje hakkında Ankara'da gerekli bakanlıklarla görüşüp en kısa zamanda hayata geçirmeyi hedefleyeceğiz. Proje hakikaten çok önemli. Başkanı tebrik ediyorum. El birliğiyle bu projeyi üstlenecek ve hayata geçireceğiz” diye konuştu.