GÜRKAN"HİZMETLERİMİZ ARTARAK DEVAM EDECEKTİR"

TAKİP ET

Orduzu Şanlıkaya mahallesi sakinleri Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'la sabah kahvaltısında buluştu. Uzun yıllardır istedikleri hizmetleri almaya başlayan mahalle sakinleri Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'a verilen hizmetlerden dolayı teşekkür ettiler.

Battalgazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nün yaptığı çalışmaları yerinde incelemek için, Malatya Milletvekili Mustafa Şahin ile birlikte Şanlıkaya mahallesindeki vatandaşlarla biraraya gelen Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Yapılan Kilit taşı ve Bordür çalışmalarını yerinde inceledi. 5 bin metrekare alan da yapılan çalışmalar ile Şanlıkaya mahallesinin 20 yıllık isteği yerine getirilmiş oldu. Çalışmalardan oldukça memnun olan mahalle sakinleri uzun yıllardır alamadıkları hizmeti aldıklarını belirterek, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ve ekibine teşekkür ettiler. Ziyaret’te konuşan Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan; “ Belediyemiz tarafından yapılan çalışmaları bizzat yerinde görmek için Sayın Milletvekilimiz ve değerli arkadaşlarımızla Şanlıkaya mahallemize geldik. Sağolsun mahalle halkı bize gönlünü, yüreğini ve sofrasını açtı. Bugün sabah kahvaltısında mahalle sakinlerimizle birlikte kahvaltımızı birlikte yaptık. Kendilerine bu jestlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Tabi netice itibariyle bu hizmet görevi bizim işimiz. Yani vatandaşımıza hizmeti ayağına götürmek ve onlara en güzel şekilde hizmet etmek, Çağdaş belediyecilik anlamında bizim en önde gelen görevlerimizdendir. Bundan sonraki süreçte de gerek asfalt plentimiz , gerekse konkasörümüzde faaliyet geçtiği zaman, Battalgazi sınırları içerisinde ne asfaltsız yol, ne kilit taşsız mahalle ve sokak kalmayacaktır. Biz yola çıktığımızda Battalgazi'yi mazisine layık istikbale hazırlamak için bu yola çıktık. Bu yolda yürüyoruz. Koşmaya devam edeceğiz”. Dedi.

Ak Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin ise ziyarette, “ Orduzu belde belediyesi statüsünde iken Artık Metropol İlçe Battalgazi Belediyesi sınırları içinde olan Şanlıkaya Mahallesindeyiz. Bugün burada bizleri ağırlayan başta 20 yıl muhtarımız olan Sabri Yaltogil ve mahalle halkımıza teşekkür ederiz. Ak Parti’nin devrim gibi çalışmalarına baktığımız zaman, yapılan çalışmaların vefasını her zaman gördük. Hiçbir zaman bizi yalnız bırakmadılar. Bu zamana kadar küçük belediyeler, ancak kendi cari giderlerini karşılayabiliyorlardı. Ancak büyükşehir olan Malatyamızın yarısından fazlasını oluşturan Battalgazi Belediyesi’nin çalışmaları göz doldurmaya başlamıştır. Hizmetlerin vatandaşımıza ulaşmasında emeği geçen başta Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ve ekibine teşekkür ediyorum” dedi.