GÜRKAN, "YEŞİL KUŞAK PROJESİ İÇİN ORTAK ÇALIŞMA İÇERİSİNDEYİZ"

TAKİP ET

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Battalgazi ilçesi için önem arz eden "Yeşil Kuşak" projesi ile ilgili AK Parti Malatya Milletvekili Hüseyin Cemal Akın ile ortak çalışma içerisinde olduklarını söyledi.

AK Parti Malatya Milletvekili Hüseyin Cemal Akın, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ı makamında ziyaret etti. Ziyarette konuşan Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Battalgazi'nin sorunlarını ve özellikle 'Yeşil Kuşak' projesinde milletvekilimle birlikte ortak çalışma içerisindeyiz. Ankara'da  bizlere her zaman her konuda yardımlarını esirgememiştir" dedi.

 

AK Parti Malatya Milletvekili Hüseyin Cemal Akın ise, Ramazan ayı vesilesi ile bu ziyareti gerçekleştirdiğini belirterek,  "Hafta sonlarını Malatya'da geçiriyoruz. Sivil toplum örgütleri ve esnaflarımızın sorunlarını dinleyerek çözüm yolları bulmaya çalışıyoruz. Selahattin başkanımızın engin tecrübesiyle Battalgazi'yi daha iyi yöneteceğine eminim. Paylaşmış oldukları projeleri bir bir hayata geçireceğinden şüphem yoktur. "Yeşil Alan" projesi ile ilgili gayretleri bulunmaktadır. Bu gayretlerine bizlerde Ankara'da kendilerine milletvekillerimizle birlikte yardımcı olacağız" diye konuştu.