KAVUK, "HAYIR ÇARŞISI MALATYA'MIZ İÇİN GÜZEL BİR ÖRNEK"

TAKİP ET

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, beraberinde Yeşilyurt Eski Belediye Başkanı Mehmet Kavuk ile birlikte Battalgazi Belediyesi Hayır Çarşısı'nda incelemelerde bulundu. Kavuk, Battalgazi Belediyesi Hayır Çarşısı için 'Malatya'mız için güzel bir örnek' dedi.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, beraberinde Yeşilyurt Eski Belediye Başkanı Mehmet Kavuk ile birlikte Battalgazi Belediyesi Hayır Çarşısı’nı gezerek, verilen hizmeti yerinde inceledi. İhtiyaç sahibi aileler için önemli bir ihtiyacı karşılayan Battalgazi Belediyesi Hayır Çarşısı ile ilgili düşüncelerini dile getiren Yeşilyurt Eski Belediye Başkanı Mehmet Kavuk, Hayır Çarşısı’nın Malatya için güzel bir örnek olduğunu belirterek, “Başkan Selahattin Gürkan’ı ziyaretimizde bu konseptin yapıldığını öğrendik. Hayır Çarşısı’nı ziyaretimizde böyle bir çalışmanın olması oldukça güzel oldu. Malatya’mız için güzel bir örnek. Evvela buna sebep olanlara teşekkür etmek lazım. Ne mutlu bize Malatya’da böyle güzel bir konsept oluştu. Bu çalışmayla yenilik ve beraberinde güzellik oluşmuş. Çoğu insanın alışveriş yaptıktan sonra hiç giyemediği birçok ürün oluyor. Ayrıca hayırseverlerin yardımlarıyla yiyecek ve giyecek reyonları oluşturulmuş. Çok güzel bir çalışma olmuş. Zamanla bu çalışmalar daha büyük mekanlara taşınabilir. Bizlere düşecek herhangi bir uygulamada elimizden geleni yapacağımızı taahhüt ediyoruz. Maddi manevi yanındayız. Malatya’mızda böyle bir çalışmanın olması bizleri oldukça mutlu etti. Tekraren bu çalışmada emeği geçen başta Battalgazi Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan ve ekibine teşekkür ediyorum” dedi.

 

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’da, Yeşilyurt Eski Belediye Başkanı Mehmet Kavuk’a teşekkür ederek, Battalgazi Belediyesi’nin ihtiyaç sahibi ailelere yönelik böyle bir oluş gerçekleştirdiğini söyledi. Başkan Gürkan, Hayır Çarşısı’nda ihtiyaç sahibi vatandaşların yararlanacağını kaydetti.