MALATYA'DA, RAMAZAN AYI ETKİNLİKLERİ İLGİ GÖRÜYOR

TAKİP ET

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür A.Ş. tarafından organize edilen Aspuzu'da Ramazan Geceleri programı devam ediyor. Etkinlikler kapsamında ilahi sanatçısı Seyfullah konser verdi.

Kültür A.Ş. Kemal Sunal Çocuk Tiyatrosu’nun gösterileri ile başlayan geceye, Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür A.Ş. Genel Müdürü Sabri Akın, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Burada konuşan Yard. Doç. Dr. Hüseyin Polat, ‘Dua’ konulu bir söyleşi gerçekleştirdi. Söyleşinin ardından, ilahi sanatçısı Seyfullah sahne aldı. Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür A.Ş. Genel Müdürü Sabri Akın, Seyfullah’a kayısı ve plaket hediye etti. Konser gece geç saatlere kadar devam etti. 

 

Öte yandan Ramazan ayı dolayısıyla Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür A.Ş. tarafından bu yıl 25.’si düzenlenen Dini Yayınlar ve Kitap Fuarı ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor. Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür A.Ş. Genel Müdürü Sabri Akın,  25. Dini Yayınlar ve Kitap Fuarı’nı gezdi. Katılımcı firma temsilcileri ile bir süre görüşen Akın, “Fuarlar sosyal etkinlikler anlamında çok önemli. Ramazan Ayı içerisinde yapılan bu fuarımızı ziyaret ederek ihtiyaç duyduğum kitapları aldım. Herkesin bu fuara gelerek sevdiklerine birer kitap almasını tavsiye ederim” dedi.