MASTÖB'DE SEÇİM HEYECANI YAŞANACAK

TAKİP ET

Yüksek Mimar Serkan Adıyaman, MASTÖB Genel Başkanlığı'na aday oldu. MASTÖB Genel Başkan Adayı Yüksek Mimar Serkan Adıyaman, seçim çalışmaları öncesi İstişare toplantılarını sürdürdü.

Bu kapsamda İstanbul Yeni Bosna Çargah Restaurant'ta istişare toplantısı düzenledi. Toplantıya, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Nebati de katıldı. "Büyük birleşme, büyük buluşma, büyük kucaklaşma sloganıyla çıktığımız bu hayırlı yolda hiç bir çıkar ve menfaat gözetmeksizin sadece Malatyamızın kalkınması ve kaynaşmasına vesile olacağımız bu göreve aday olduğumu huzurlarınızda açıklıyorum" diyen Yüksek Mimar Serkan Adıyaman, "Artık küskünlükleri bitirip  laf değil icraat yapma vaktinin geldiğine inandığım için bir kardeşiniz olarak siz değerli büyüklerimle yaptığım istişareler sonucunda bu göreve talip oldum. İnşallah önce rabbimin izni sonra siz değerli büyüklerimin desteği ile bu görev  bana nasip olur" diye konuştu.

 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Nebati ise, "İktidar'a gelmemizin en büyük sebeplerinden biri bir olmamız ve kardeşlik yapmamızdı. Serkan Kardeşim partimizin kurucu üyelerindendir. Şunun altını çizmek isterim. Sadece birlik beraberlikle bazı noktalara ulaşabiliriz. Bu anlamlı akşamda Serkan kardeşimiz birlik kucaklaşma ve beraberlik toplantısı buluşması diyince Serkan gibi bir kardeşimizi yalnız bırakmak bize yakışmazdı. Çünkü yol gittiklerimizle her zaman beraber olmamız lazım, beraber terlememiz lazım." dedi.