POLAT, "YÜZDE SEKSEN BEŞ YAPILANMAMIZI TAMAMLADIK"

TAKİP ET

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, 'Yeşilyurt Belediyemizde yüzde seksen beş oranında yapılanmamızı tamamladık' dedi.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, AK Parti Yeşilyurt Merkez İlçe Başkanı Bayram Taşkın ve beraberindeki heyetle, teravih namazı sonrası Bentbaşı Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Bentbaşı Mahallesi'nde düzenlenen toplantıda konuşan Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, "Bizler belediyeciliği hizmet makamı olarak kabul ediyoruz. Buraya sizlere hizmet için geldik. Milletimize hizmet etmek bizim için şereftir. Bizler halka hizmeti hakka hizmet olarak kabul ediyoruz. Burada bir yolu, asfaltı, parkı, mahallemizin temizliğini yapmak ve yardıma muhtaç kardeşlerimize yardım götürmek bunların hepsi bizim açımızdan ibadet kabul edeceğimiz görevlerimizdir" dedi. 

 

AK Parti Yeşilyurt Merkez İlçe Başkanı Bayram Taşkın ise, "10 Ağustos’ta Türkiye Cumhuriyeti’nde halkın oyu ile ilk defa cumhurbaşkanını seçeceğiz" diyerek, köklü bir temeli onmayan bazı mihrapların Recep Tayyip Erdoğan’ın önünü kesmek için senaryolar ürettiğini söyledi.