SEÇİL STORE KIRÇUVAL MAĞAZALARI, SONBAHAR-KIŞ SEZONUNU AÇTI

TAKİP ET

Seçil Store Kırçuval Mağazaları, sonbahar-kış sezonunu müşterilerine verdiği kokteyl ile açtı. Kokteyle vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Seçil Store Kırçuval Mağazaları, sonbahar-kış sezonunu müşterilerine verdiği kokteyl ile açtı. Kokteyle vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

 

Malatya'da kaliteli, uygun fiyat ve güvenli mağazacılıkta adından sıkça söz ettiren Seçil Store Kırçuval Mağazaları, sonbahar-kış sezonunu müşterilerine verdiği kokteyl ile gerçekleştirdi. İnönü Caddesi'nde vatandaşlara hizmet veren Seçil Store Kırçuval Mağazaları'nda sonbahar-kış sezonunun açılması ile birlikte alışverişe gelen vatandaşlar yüzlerce çeşit ürünü birarada bulmanın keyfini yaşayacak. Müşterilerine her zaman en kaliteli ürünü en hesaplı fiyatlara sunma gayesi taşıyan Seçil Store Kırçuval Mağazaları, sonbahar-kış sezonuna iddialı girdi. Zengin ürün yelpazesinden oluşan Seçil Store Kırçuval Mağazaları, hem kokteyle gelen, hem de alışverişe gelen vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği mekan haline geldi. Bazı ürünlerde yüzde 50'ye varan indirimin uygulandığı mağazada, sonbahar-kış sezonu boyunca farklı kampanyalar adı altında indirimlerin devam edeceği belirtildi. Seçil Store Kırçuval Mağazaları Sahibi Zafer ve Saffet Kırçuval kardeşler, mağaza olarak sonbahar-kış sezonunu müşterilerine yönelik düzenledikleri kokteyl ile açtıklarını belirterek, kokteyle ve mağazalarına vatandaşların yoğun ilgi göstermesinden dolayı memnun olduklarını ifade etti. Mağazalarında bazı ürünlerde yüzde 50'ye kadar indirimin olduğunu belirten Kırçuval kardeşler, sonbahar-kış sezonu boyunca bol çeşit, uygun fiyat ve indirimlerin devam edeceğini kaydetti.