SİGORTA HAFTASI NEDENİYLE KAN BAĞIŞI YAPILDI

TAKİP ET

Sigorta bilincinin artırılması amacıyla bu yıl 25 – 31 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Sigorta Haftası etkinlikleri içerisinde Türk Kızılayı Malatya Şubesine kan bağışında bulunuldu.

26 Mayıs 2015 tarihinde Malatya Ticaret ve Sanayi Odası’nda başlatılan kan bağışı kampanyasına TSO Genel Sekreteri Sayın Abdullah Duran, Malatya Sigorta Acenteleri Dernek Başkanı Sayın Ayhan Altunok, Tarsim Malatya Bölge Müdürü Sayın Bünyamin Kadak, Bölge Müdür Yardımcısı Sayın Meriç Özdemir,  Allianz Sigorta Malatya Bölge Müdürü Sayın Necati Çetin, Mapfre Genel Sigorta Malatya Bölge Müdürü Sayın İsmet Metehan Uysal,  Neova Sigorta Malatya Bölge Müdürü Sayın Mehmet Hakan Hayta ve acenteler katıldı.

Tarsim Malatya Bölge Müdürü Bünyamin Kadak “ Bildiğiniz gibi Hazine Müsteşarlığı tarafından her yıl Mayıs ayının son haftası Sigorta Haftası olarak kutlanması kararlaştırıldı. Bizlerde bu yıl Malatya ilinde 25-31 Mayıs tarihleri arası Sigorta Haftası kutlamaları içerisinde bazı etkinlikler düzenliyoruz. Malatya Ticaret Sanayi Odası, Tarsim Malatya Bölge Müdürlüğü, Malatya  Sigorta Acenteler Derneği ve sigorta şirketlerinin Malatya’da bulunan Bölge Müdürlükleri ile birlikte Türk Kızılay Malaya Şubesi’ne kan bağışı kampanyasında bulunduk. Sigorta sektörü içerisinde bulunan paydaşlar ile yoğun bir kan bağışı gerçekleştirildi. Burada emeği geçen tüm kurumlara teşekkür ediyorum, sigorta haftasının hayırlı olmasını diliyor ve tüm herkesi kan bağışı kampanyasına katılmaya davet ediyorum” dedi.

 Daha sonra söz alan Malatya Sigorta Acenteleri Dernek Başkanı Ayhan Altunok ise ” Bizler sigorta acenteleri olarak her şeyi sigortalıyoruz. Sigorta Haftası dolayısıyla da kan vererek canları sigortalatmayı hedefledik.  Kampanyaya destek veren ve katılım sağlayan tüm kurumlara teşekkür ediyorum” dedi.