Sitemiz Editörü Özge Sever İle Bahadır Kutkan Hayatını Birleştirdi

TAKİP ET

İnternet haber sitemiz www.kayisikenthaber.com haber editörü Özge Sever, hayatını Bahadır Kutkan ile birleştirdi. Eskişehir'de yapılan ve muhteşem geçen düğüne, yoğun katılım oldu.

İnternet haber sitemiz www.kayisikenthaber.com haber editörü Özge Sever ve Eskişehir Ülkü Ocakları Yönetim Kurulu Üyesi Bahadır Kutkan çiftinin düğün töreni, Eskişehir Yaşam Park Kır Düğün Salonunda gerçekleşti. Düğüne, Eskişehir Çifteler Belediye Başkanı Kadir Bıyık, Eskişehir MHP ve Ülkü Ocakları il yönetimi, bazı kamu ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, Sever  ve Kutkan aileleri ile çok sayıda davetli katıldı.

Coşkulu ve bir o kadar da muhteşem geçen düğünde genç çiftin nikahını Eskişehir Çifteler Belediye Başkanı Kadir Bıyık kıydı. Başkan Bıyık, genç çifte bir ömür boyu mutluluklar dilerek, evlilik cüzdanını İnternet haber sitemiz www.kayisikenthaber.com haber editörü Özge Sever verdi.

Nikah töreni sonrası düğün töreni eğlence ile devam etti.

www.kayisikenthaber.com olarak biz de sitemiz editörü Özge Sever ve Bahadır Kutkan'a bir ömür boyu sağlık ve mutluluklar diliyoruz.