SOKAKLAR ÇAĞDAŞ BİR GÖRÜNÜME KAVUŞUYOR

TAKİP ET

Kilit Taş ve Kaldırım Düzenleme Çalışması Tamamlanan Sokaklarda Temizlik Çalışması Yapıldı

Battalgazi Belediyesi tarafından geçtiğimiz aylar içerisinde 46 sokakta başlatılan kilit taş ve kaldırım düzenleme çalışmalarının tamamlandığı sokaklarda temizlik çalışmaları yapılıyor. Kaldırım düzenleme ve kilit taş çalışması tamamlanan sokaklarda yapılan temizlik çalışmamalarının kısa sürede tamamlanacağı belirtildi.

 

Battalgazi Belediyesi tarafından geçtiğimiz aylar içerisinde 46 sokakta başlatılan kilit taş ve kaldırım düzenleme çalışmalarının tamamlandığı sokaklarda sürdürülen temizlik çalışmalarını Battalgazi Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Ali Aydoğan yerinde denetledi. Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın temizliğe ve düzene büyük önem verdiğini belirten Battalgazi Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Ali Aydoğan, kilit taş ve kaldırım düzenlemesi yapılan sokaklarda temizlik çalışması yaptıklarını ifade etti.

 

Mahalle sakinlerinden Ufuk Tosik, Battalgazi Belediyesi’nin çalışmalarından son derece memnun olduklarını belirterek, “Mahallemiz önceki haliyle kıyaslandığında çok güzel oldu. Halk olarak bundan memnunuz. Battalgazi Belediyemize teşekkür ediyorum. Bu güzel çalışmalarının devam etmesini bekliyorum. Mahallemizin bu hizmetlere ihtiyacı vardı. Çok şükür mahallemizde kaldırım çalışmaları yapıldı. Temizlik çalışmalarını özellikle beğeniyorum. Her gün bir görevli arkadaşımızın mahallemizi temizliği yapması oldukça güzel bir olay” dedi.

 

Yılmaz İnan isimli mahalle sakini de, mahallelerine hizmet noktasında Başkan Gürkan’ın göstermiş olduğu ilgiye teşekkür ederek, “Alt ve üst yapı çalışmalarından oldukça memnunuz. Yapılan çalışmalardan dolayı Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ve ekibine teşekkür ederiz. Üç yıldır bu mahallede esnaflık yapıyorum. Bakım ve temizliği oldukça önemsiyorum. Oldukça güzel hizmet veriliyor. Verilen hizmetlerden dolayı emeği geçenlere teşekkür ediyoruz” diye konuştu.