YAKLAŞIK 1000 KİŞİYE AŞURE İKRAMI YAPILDI

TAKİP ET

Metin Emiroğlu Anadolu Lisesi tarafından Battalgazi Belediyesi'nin katkıları ile aşure etkinliği düzenlendi. Etkinlikte, Battalgazi Kaymakamı Vedat Yılmaz ve Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, öğrencilere aşure ikramında bulundu.

Yaklaşık 1000 kişiye ikram edilen aşure etkinliğine, Battalgazi Kaymakamı Vedat Yılmaz, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan,   Battalgazi Emniyet Müdürü Murat Gülmüş, Battalgazi Belediye Başkan Yardımcısı Muzaffer Karakuş, bazı meclis üyeleri, Metin Emiroğlu Anadolu Lisesi Müdürü Metin Benli, müdür yardımcıları ve öğrenciler katıldı. Burada konuşan Metin Emiroğlu Anadolu Lisesi Müdürü Metin Benli, aşure etkinliğinin düzenlenmesine katkı sunan Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a teşekkür ederek, “Metin Emiroğlu Lisesi 3 yıldır Anadolu lisesi oldu. Okulumuzun alt yapı çalışmalarını bitirdik. Bizleri mahallemizde, semtimizde, onure ettiğiniz için teşekkür ediyorum” dedi.

 

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’da, düzenlenen etkinliğin önemine dikkat çekerek, “Bu etkinlik dolayısıyla Sosyal ve Kültür Müdürlüğümüze, değerli okul müdürümüze teşekkür ediyoruz. Muhabbetin, sevginin en üst seviyede olduğu mahallede olmanın onurunu yaşıyorum. Taştepe halkı hakikaten sevecenliği ile, misafirperverliği ile,  toplumda göstermiş olduğu birlik beraberlik duygusunun en güzel örneğini sergileyen bir mahallemizdir. Bu mahallemizde de böyle bir aşure organizasyonu yapılmasından da, onlarla birlikte olmaktan da büyük mutluluk duyduğumu belirtmek isterim. Sizlerle birlikte olmak gerçektende güzel. Bu bölgedeki halkımızın çocukları ile bizleri buluşturan başta okul müdürümüze ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürümüze teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

Battalgazi Kaymakamı Vedat Yılmaz’da, öğrencilere hitaben, “Hayatı ciddiye alıyoruz. Başka alternatifimiz yok. Hayatımızı, okulumuzu,  ailemizi, komşumuzu ciddiye alacağız. Ciddiye almak demek asık suratlı olmak demek değildir. Asık suratlı ciddiyetsiz insanlar var. Güzel yüzlüde insanlar var. Güzel yüz bir sadakadır. Bu sadakadan ayrılmayın. İnşallah ömür boyu yüzlerinizde güler” dedi.

 

Battalgazi Kaymakamı Vedat Yılmaz ve Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, daha sonra öğrencilerle bir araya gelerek, öğrencilerin taleplerini dinledi. Kaymakam Yılmaz ve Başkan Gürkan, burada öğrencilere bazı nasihatlarda da bulundu.

 

Battalgazi Kaymakamı Vedat Yılmaz ve Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, etkinlikte son olarak öğrencilere aşure ikramında bulundu.