YENİMALATYASPOR'DA ÜZÜNTÜ HAKİM

TAKİP ET

Yeni Malatyaspor kendi saha ve seyircisi önünde Adanademirspor'a mağlup oldu.

PTT 1. Lig 14. hafta karşılaşmasında Adana Demirspor'a 3-1 yenilen Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü İrfan Buz, sonuçtan üzüntü duyduklarını söyledi.

Buz, müsabakanın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, karşılaşmaya iyi başladıklarını ve ilk dakikalarda öne geçtiklerini hatırlatırken, kendi hatalarından kaynaklanan goller yediklerini söyledi.

İkinci yarı maçı döndürmeye çabaladıklarını ancak istedikleri gibi oyunu açamadıklarını anlatan Buz, "Maalesef seyircimiz önünde mağlup olduk. Oyun içerisinde orta sahada daha iyi top tutmalıydık, onu yapamadık. Üzgünüz, seyircilerimize galibiyet hediye etmek isterdik ama olmadı. Önümüzdeki maçlara bakacağız" diye konuştu.

Adana Demirspor cephesi

Adana Demirspor Yardımcı Antrenörü İlker Püren, oyuncuları kutlamak gerektiğini belirterek, "Her iki takım da ağır zemine rağmen yüksek derecede bir mücadele ortaya koydu" şeklinde konuştu.

Püren, takımlarının bir kaç hafta şansızlık yaşadığını hatırlatarak, şu değerlendirmelerde bulundu:

"Bunun sonucunda da haksız eleştirilere maruz kaldık. Çünkü oyun anlamında her zaman üstün olan ama bir türlü şanssızlığını kıramayan, sonuca gidemeyen bir Adana Demirspor vardı. Bugün burada sonuna kadar mücadele etmemiz gerektiğini biliyorduk. Eğer galip gelirsek hem teknik ekibin geleceği hem de Adana Demirspor'un şampiyonluk yolundaki hedefleri açısından son derece önemli bir viraj olacaktı. Bu mücadeleyi sergileyen oyuncularımızı kutluyorum."

Püren, teknik heyet olarak kendilerine gösterilen sabır ve verilen destekten dolayı Adana Demirspor yönetimine de teşekkürlerini iletti.