Kamu-Üniversite-Sanayi İş birliği Toplantısı Düzenlendi
Yayınlanma :
27.10.2021 11:20
Güncelleme :
27.10.2021 11:20


Toplantı amacının ilimizin sanayisine ilişkin politika ve stratejileri belirlemek olduğunu ifade eden Vali Baruş, bu çerçevede kurumlar arası koordinasyon ve iş birliği içerisinde çözümler üretilmeye devam edileceğini belirterek Kamu-Üniversite-Sanayi İşbirliği (KÜSİ) ülkeye ivme kazandıracak, ciddi katkılar sağlayacak bir işbirliği zemini olduğunu ifade etti.
2. OSB’de gerçekleştirilen toplantıda kurumlar tarafından bilgilendirme sunumu yapıldı. Kamu-üniversite-sanayi iş birliğinin geliştirilmesi konusunda yapılan ve bundan yapılacak çalışmalar görüşüldü. İlgili konularda değerlendirme ve bilgi alışverişinde bulunuldu.
Vali Aydın Baruş Başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya üniversite temsilcileri, kurum müdürleri, OSB yönetim kurulu üyeleri ve sanayici iş adamları katıldı.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: