Kanalizasyon Hattı Arızası Giderildi
Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, 700’lük kanalizasyon hattında meydana gelen arıza sebebiyle Yeşilyurt İlçesi İnönü Mahallesi’nde (Çevreyolu Güzergahı-AVM arkası) çökme meydana geldiğini açıkladı. Arızaya MASKİ ekipleri anında müdahale ederken MASKİ Genel Müdürü M. Yaşar Karataş, yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek açıklamada bulundu.
Yayınlanma :
18.02.2021 16:04
Güncelleme :
18.02.2021 16:04


Konu ile ilgili bilgiler veren MASKİ Genel Müdürü M. Yaşar Karataş, “700’lük kanalizasyon hattımızda arıza meydana geldi. Arıza sebebiyle çökme oluşmuş ve önlem olarak Çevreyolu güzergâhı AVM arkası trafiğe kapatıldı. Sanırım karayolları yapılırken silindir vibrasyonu neticesinde buradaki beton borularda ciddi bir şekilde çatlaklar meydana gelmiş. Bu çatlakların su kaçırması nedeniyle yolda çökme oluşmuştu. İki adet doğalgaz hattı, 2 adet su şebekesi ve 2 adet kanalizasyon hattının geçtiği bir bölge. Burası çok sıkıntılı bir noktadır. Arkadaşlarımız meydana gelen arızaya hemen müdahale ederek kısa süre içerisinde kırılan borular değiştirilerek hatlarımız tekrar hizmete sunuldu.” dedi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: