Gazi Ortaokulu öğrencileri, tarihi Silahtar Mustafa Paşa Kervansaray’ında açtıkları sergide, çalışmalarını sergilediler. Battalgazi Belediyesi Kültür Müşaviri Eğitimci- Gazeteci Kemal Deniz, “Yapılan bu değerli çalışmaların tarihi Silahtar Mustafa Paşa Kervansarayında sergilemenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu güzel çalışmalarından ötürü hem meslektaşım olan öğretmenlerimizi hem de öğrencilerini kutluyorum. Her şeyin öğretim olmadığını buradan bir kez daha göstermiş oluyorlar. Eğitim çocuklarımızın topluma hazırlanmasında oldukça önemlidir. Buradan Battalgazi Belediye Başkanımız Sayın Selahattin Gürkan’ın selamlarını iletiyorum. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi bu değerli çalışmalarından dolayı kutluyor ve tebrik ediyorum” dedi.
ÖĞRENCİLER, ÇALIŞMALARINI SERGİLEDİLER
Gazi Ortaokulu öğrencileri, tarihi Silahtar Mustafa Paşa Kervansaray’ında yaptığı çalışmaları sergilediler. Sergide yer alan çalışmalar, büyük beğeni topladı.
Yayınlanma :
26.05.2015 16:19
Güncelleme :
26.05.2015 16:19
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: